Punt divers

Dos lladres assalten a punta de pistola un banc de Sant Feliu de Pallerols després d'entrar-hi per un forat a la paret

Dos encaputxats han assaltat a punta de pistola aquest dilluns la sucursal del Banc Popular de Sant Feliu de Pallerols (Garrotxa). Els lladres han entrat a l'oficina de matinada, fent un forat en una paret posterior que dóna a un edifici abandonat. Els assaltants s'han amagat a l'interior del lavabo fins que l'empleat que hi treballa ha obert la sucursal i ha desconnectat l'alarma. Aleshores, els lladres se li han abraonat i, amenaçant-lo a punta de pistola, l'han obligat a entregar-li diners, la quantitat dels quals no ha trascendit. Després, han lligat el treballador i han marxat. Aquest assalt guarda nombrosos paral·lelismes amb el que hi va haver el febrer en una oficina bancària d'Osor (Selva).

L'assalt a la sucursal del Banc Popular, situada a la plaça El Firal, ha tingut lloc a primera hora del matí. Els lladres havien aconseguit entrar a l'oficina durant la matinada, fent un forat en una de les parets posteriors, que dóna a un edifici abandonat. Els assaltants s'han esperat amagats a l'interior del lavabo fins que l'empleat encarregat d'obrir la sucursal hi ha anat a primera hora.Després d'obrir la porta, el treballador ha desconnectat l'alarma, com sol fer cada matí. En el moment en què l'empleat es disposava a obrir la caixa forta, els dos assaltants se li han llançat al damunt. Els lladres, que anaven encaputxats, l'han amenaçat a punta de pistola i l'han obligat a donar-li diners en efectiu, la quantitat dels quals no ha transcendit.Després, els assaltants han lligat el treballador i han fugit. Poca estona després, un client que ha entrat a la sucursal ha vist el treballador lligat i ha donat l'alarma. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al voltant dels fets. De moment, no hi ha cap detingut.Paral·lelismes amb Osor L'atracament d'aquest dilluns a Sant Feliu de Pallerols guarda nombrosos paral·lelismes amb el que va tenir lloc el passat 10 de febrer en una oficina del Banc Sabadell d'Osor (Selva). En aquest cas, els lladres també van entrar a la sucursal per una de les parets posteriors, que donava a una casa abandonada. Un cop a dins l'oficina, els assaltants van esperar que l'empleat hi entrés a treballar. Els assaltants van colpejar l'home als braços i a les cames amb una barra de ferro. Després, van arreplegar els diners que hi havia sobre el taulell, van rebentar el caixer automàtic i van fugir corrents muntanya amunt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.