Punt divers

Detinguts vuit brasilers amb documentació portuguesa falsificada en una constructora de Cornellà del Terri

La Guàrdia Civil ha detingut vuit brasilers amb documentació portuguesa falsificada que treballaven en una empresa constructora amb oficines a Cornellà del Terri (Pla de l'Estany). Dos d'ells tenien requisitòries judicials i sis han estat traslladats al Centre d'Internament d'Estrangers de Barcelona per procedir a la seva expulsió. Gràcies al dispositiu establert des de fa tres anys a la zona, es va sospitar que hi havia immigrants irregulars brasilers treballant a Cornellà del Terri. Les detencions dels homes, d'entre 28 i 48 anys, van ser el 28 de gener, segons ha informat aquest dijous la Guàrdia Civil.

Un discret dispositiu prop de l'empresa va permetre identificar els sospitosos. Un cop identificats a comissaria, es va descobrir que a un dels detinguts li constava una requisitòria d'un Jutjat de La Línea de la Concepción (Cadis) per estafa a través del mètode 'phishing' (simulant una pàgina web de banc i obtenint dades personals dels clients) i a un altre el buscava la policia estatal per estafa a la Seguretat Social.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.