Punt divers

L'alcaldessa de Vila-sacra denuncia que el Parlament no va voler tractar el problema de la prostitució a l'Alt Empordà

L'alcaldessa de Vila-sacra, Carme Barceló, ha denunciat aquest dilluns a la tarda que una delegació de polítics i alcaldes de l'Alt Empordà van voler tractar el problema de la prostitució amb representants del Parlament, però que aquests es van negar a rebre'ls. Segons ha explicat en una entrevista a RAC1, Barceló sospita que els diputats ja 'sabien què els anàvem a dir i ja sabien que no farien res' i per tant, van optar per no rebre'ls. L'alcaldessa de Vila-sacra ha apostat per recuperar el projecte de regularització de la prostitució que en l'anterior legislatura va impulsar l'aleshores consellera d'Interior, Montserrat Tura, però que amb l'arribada de Joan Saura va quedar aturat.

Per a Barceló, el projecte de Tura 'no ho solucionava tot' però era un 'intent de posar una mica d'ordre'. Però per l'alcaldessa, hi ha una 'manca de voluntat'. 'No hi ha voluntat perquè no s'entenen ni entre ells mateixos i l'esquerra no té clar què ha de fer amb aquest tema de la prostitució: n'hi ha que proposen l'eradicació, cosa que és impossible; n'hi ha que proposen la legalització; n'hi ha com els d'Iniciativa que els hi posarien un solar per a què ho poguessin practicar tranquil·lament...', ha afegit.Mentrestant, ha afirmat Barceló, 'continuem com sempre, cadascú fem la supervivència com podem i fem la guerra de guerrilles des del nostre ajuntament'.El passat mes d'octubre del 2008, l'Ajuntament de Vila-sacra va fer fora de la rotonda de l'entrada del municipi una prostituta llançant-hi desinfectant Zotal, un producte de forta olor i d'ús ramader. L'alcaldessa del municipi, Carme Barceló, va reconèixer aleshores que es tractava d'una mesura 'impopular' i 'dràstica' però que continuaria aplicant-la fins que es regulés la prostitució i s'abandonés el 'doble discurs'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.