Punt divers

Dos detinguts a la Floresta amb el passaport falsificat i amb material per cometre robatoris amb força

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres al matí a la Floresta (Garrigues) dos homes veïns de Madrid, un de nacionalitat veneçolana de 34 anys i, l'altre, colombiana i de 30, per tenir el passaport falsificat i un d'ells, per conduir un cotxe sense tenir permís. Segons fonts policials, a més, duien al vehicle en què viatjaven material divers que s'utilitza per cometre robatoris amb força en cases, cabanes o empreses. Per això, els mossos estan investigant si els detinguts poden estar relacionats amb algun robatori que hagi tingut lloc a la zona darrerament. Després de declarar, el jutge va deixar els dos homes en llibertat amb càrrecs a l'espera del judici

Divendres passat un veí de la Floresta va alertar els mossos ja que feia dos dies que veia dos homes circulant amb un cotxe per l'interior de la localitat amb una actitud observadora cap a cases del poble. En arribar a la localitat, els mossos van localitzar un vehicle que coincidia amb la descripció facilitada pels veïns. Els agents el van aturar i en l'escorcoll van trobaral seu interior material divers utilitzat per cometre robatoris amb força com ara estenalles, tornavisos o martells a més d'una pistola elèctrica.  En comprovar la documentació, els agents van veure que els dos homes que anaven al cotxe duien un passaport fals i, a més, el conductor tenia el permís de conduir falsificat ja que mai l'havia obtingut. Posteriorment, la policia va veure que el cotxe havia estat llogat a una tercera persona a Madrid, la qual també podria estar relacionada amb els detinguts a qui s'acusa de falsificació de document públic i d'usurpació de l'estat civil. Al conductor també se l'hi imputa el fet de conduir sense haver obtingut mai el permís de conduir. Després de declarar dissabte, els jutge va deixar els dos detinguts, que tenen antecedents, en llibertat amb càrrecs fins a la celebració del judici.  


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.