Punt divers

Prop d'una vuitantena de veïns s'acomiaden de la directora del CAP de Bàscara, que deixa la porta oberta al seu retorn

Un centenar de veïns de Bàscara i de municipis del voltant que pertanyen a l'Àrea Bàsica de Bàscara s'han concentrat, aquest divendres a la tarda, a les portes del CAP de Bàscara per acomiadar-se de la seva directora i metgessa, Mariona Bosch, qui va presentar fa uns dies la seva dimissió. Els veïns li han mostrat el seu agraïment per la seva feina i especialment per la seva 'qualitat humana'. La doctora també s'ha acomiadat dels seus companys de feina i pacients del CAP tot i que ha deixat una porta oberta a la possibilitat de tornar a ocupar aquest càrrec, que hauria de deixar aquest dissabte 30 de maig.

Aquesta situació ha sorprès molt a l'alcaldessa de Vilademuls, Dolors Rovirola, qui aquest divendres al matí s'ha reunit amb l'alcalde de Bàscara, Lluís Lloret i amb l'encara directora del CAP, Mariona Bosch, per tractar aquest tema i, segons han explicat, en cap moment els havia comunicat la seva intenció de marxar, sinó tot el contrari. Així l'alcalde de Bàscara ha indicat que la metgessa s'havia mostrat satisfeta pel compromís de l'Institut Català de la Salut de no tancar el servei d'urgències nocturn i que havia anunciat que no deixaria el seu càrrec. Ha estat quan els dos alcaldes han contactat amb l'ICS per comunicar-li la decisió de Bosch i en cap moment, segons ha explicat Lloret, s'havia posat cap impediment al seu retorn.Lloret també ha explicat que en aquesta reunió amb la metgessa s'havia acordat que en aquest acte amb els veïns, cap alcalde dels onze municipis afectats hi assistiria per considerar que el tema estava solucionat i que en qualsevol cas seria ella la que els comunicaria la seva decisió de no deixar el seu càrrec i que per tant continuava.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.