Punt divers

Lluís Llach, Vicent Partal i Pep Riera parlaran a Verges convocats per l'Assemblea Vergelitana per la Independència

El músic i cantautor Lluís Llach, el periodista i director de VilaWeb, Vicent Partal, i l'ex cap d'Unió de Pagesos, Pep Riera, participaran aquest dijous, dia 10 de desembre, a una xerrada sobre el dret de decidir. L'acte es farà a dos quarts de nou del vespre i el presentarà el portaveu de l'AVI, Lluís Poch. El convoca l'Assamblea Vergelitana per la Independència (l'AVI), que treballa des de fa un parell de mesos per organitzar una consulta popular per la independència pel proper diumenge 13 de desembre. L'AVI, amb unes 60 persones adherides, s'ha organitzat en diferents comissions per engegar i dinamitzar el procés.

Durant aquest procés s'han celebrat diferents assemblees, s'ha editat material propi per la campanya, s'ha organitzat el vot anticipat, s'ha fet la penjada de cartells i s'ha celebrat una cercavila informativa entregant un díptic explicatiu a tots els veins de Verges porta a porta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.