S'ensorra el fals sostre dels nous vestidors del pavelló de Caldes d'Estrac quan hi entren un grup d'alumnes

L'ensurt el van tenir els alumnes de l'institut de Sant Vicenç quan dijous van entrar als nous vestidors del pavelló de Caldes d'Estrac on fan les classes d'educació física i se'ls va ensorrar part del sostre. No hi va haver cap dany personal, però sí un bon ensurt pel soroll i perquè els va semblar que els queien al damunt les plaques de guix. Segons va explicar ahir l'alcalde de Caldes d'Estrac, Joaquim Arnó (CiU), el motiu de l'esfondrament després dels informes tècnics és que no s'havia subjectat prou el sostre per aguantar el pes de les instal·lacions de llum i ventilació que tenia al damunt.

Arran de l'incident, s'han fet els informes tècnics pertinents per reclamar a l'empresa constructora que va fer els treballs que arregli els desperfectes que afecten dos dels quatre vestidors que es van fer annexos al pavelló. L'alcalde va explicar que provisionalment es poden fer servir els vestidors del gimnàs o els altres dos que no han quedat afectats per l'esfondrament i que ja s'han revisat. Un dels vestidors ja s'ha reforçat perquè no suposi cap perill.

L'Ajuntament només havia fet la recepció inicial dels vestidors, que es van executar pràcticament en l'anterior mandat. El govern actual va assumir l'obra i va nomenar un nou responsable tècnic per fer la instal·lació de gas i dotar els vestidors d'aigua calenta, ja que no s'havia previst inicialment en el projecte. Abans de fer la recepció final, l'Ajuntament disposava d'un any per reclamar a l'empresa que complís amb alguns dels acabats, com ara uns elements de les dutxes i dels exteriors dels vestidors. Cap dels complements que reclamaven tenia a veure amb el fals sostre que dijous va cedir per culpa del pes. «Ha estat un vici ocult a l'obra que ara l'empresa haurà d'assumir, i si no ho farem nosaltres i després ja ho reclamarem a qui en té la responsabilitat», va dir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.