Punt divers

Ferida greu una dona en una allau a Montellà i Martinet

Una dona de 28 anys a resultat ferida greu aquest diumenge al matí en una allau al terme municipal de Montellà i Martinet (Cerdanya), segons han informat els Bombers de la Generalitat. Els fets han tingut lloc poc abans de les onze del matí a la canal de l'Ordiguer, a la serra del Cadí, quan per causes que es desconeixen s'ha produït l'allau que ha sorprès a la dona, Laura S.S. de 28 anys, i l'ha arrossegat fins a un punt de difícil accés quedant greument ferida; mentre que la seva parella, que ha pogut ser rescatat per un altre grup d'excursionistes que hi havia a la vora, ha resultat il·lès. La dona ferida, Laura SS, de 28 anys, ha estat evacuada a l'Hospital de Puigcerdà en estat greu.

Dos helicòpters dels Bombers de la Generalitat amb dotacions del Grup d'Actuacions Especials, GRAE, i del Grup d'Emergències Mèdiques, GEM, han dut a terme l'actuació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.