Punt divers

El PSC de Creixell denuncia irregularitat en la concessió d'un expedient d'ampliació d'un càmping

La portaveu socialista, Montse Muñoz, ha afirmat que 'l'Ajuntament ha permès l'ampliació en 68 noves places d'aquest càmping en uns terrenys reservats a equipaments públics sense cap mena de concessió administrativa. És a dir, s'està consentint l'ús d'uns terrenys públics sense cap cànon a canvi, el que entenem com una lesió als interessos del conjunt de la ciutadania de Creixell.' El grup socialista argumenta que la qualificació urbanística dels terrenys no permet l'ús que està fent el càmping en qüestió pel que 's'està consentint una infracció urbanística que nosaltres considerem que és molt greu.'

El grup municipal socialista a l'Ajuntament de Creixell ha denunciat aquest dimecres 'la connivència de l'actual equip de Govern de l'Ajuntament de Creixell amb la propietat del càmping Sirena Dorada així com el malbaratament de diners públics que ha fet el consistori en els recursos presentats davant dels tribunals en defensa d'una posició que no tenia cap possibilitat de prosperar ja que sabien que defensaven un plantejament que era il·legal.' Montse Muñoz ha afegit que 'en aquest cas hi ha l'agreujant que l'equip de Govern ha hagut de tornar a començar els tràmits administratius per permetre aquesta ampliació després de perdre tots els recursos presentats a la Justícia en contra de la decisió de la Comissió d'Urbanisme que negava la concessió de la llicència sol·licitada. Per tant, no només es permeten irregularitats sinó que es malbaraten diners públics en recursos que no porten enlloc.' Davant d'aquesta situació, la portaveu del PSC a l'Ajuntament de Creixell ha presentat la documentació oportuna als serveis territorials del Departament de Governació a Tarragona denunciant la irregularitat i demanant al Departament que intervingui per garantir el compliment de la legalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.