Punt divers

Castellfollit de la Roca tindrà noves places d'aparcament al Barri Vell

L'Institut Català del Sòl ha cedit temporalment a l'Ajuntament de Castellfollit de la Roca (Garrotxa) uns terrenys de 1.283,66 metres quadrats que es convertiran en zona d'aparcament al Barri Vell de la població. Aquests terrenys estan situats davant la Plaça Filadores i, inicialment, els preveien destinar a construcció d'habitatges o a fer-hi un hotel. El grup municipal d'ERC al consistori recorda que ha reivindicat durant molt temps els aparcaments i afirma que, fins l'últim moment, ha efectuat gestions perquè es contemplés la possibilitat de destinar un espai d'aquesta zona per a noves places d'aparcamentl, que són 'necessàries' al Barri Vell.

La proposta d'ERC, que valora com un triomf la decisió final, consistia en aprofitar el subsòl de la plaça Filadores per a la construcció dels aparcaments. Aquella proposta, inicialment ben rebuda per Incasòl, no va comptar amb el vist i plau de l'equip de govern de l'ajuntament i l'espai buit que quedava sota la plaça Filadores es va omplir de runes i de terra. 'Va quedar buit de possibles aparcaments', afirmen des d'ERC.ERC afirma que, a conseqüència de la crisi econòmica, les previsions de l'Incasòl i de l'equip de govern no han pogut reeixir i tot allò que havien de ser habitatges o un hotel es manté en forma d'esplanada. Això ha fet que l'Incasol hagi decidit finalment cedir l'ús dels terrenys a l'ajuntament per reconvertir-lo en un espai ampli d'aparcament. El grup municipal d'ERC de Castellfollit de la Roca mostra la seva satisfacció perquè aquest cop i 'encara que només sigui de manera temporal', s'hagi 'imposat el sentit comú'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.