Punt divers

Urbanisme aprova el pla d'ordenació de Pinós que preveu un creixement poblacional de 600 persones

La Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central ha aprovat aquest dijous el pla d'ordenació urbanística municipal de Pinós (Solsonès) que preveu un creixement poblacional moderat de com a màxim 600 persones més concentrades al nucli d'Ardèvol, on s'hi construirà un passeig a l'entrada, un pas al voltant de l'església i habitatge de protecció oficial. Actualment, la població és de 320 habitants. A la resta de terme municipal el pla manté el seu caràcter patrimonial només apostant per la rehabilitació de les estructures municipals. Paral·lelament, el document delimita l'àrea del Gall de Motor i preveu una especial protecció de la Serra de Pinós per mantenir el caràcter ambiental i físic.

L'Ajuntament de Pinós ja té sis llicències sol·licitades i per això, segons Urbanisme, estava interessat en l'aprovació del pla d'ordenació. El document l'ha redactat la direcció general d'Urbanisme perquè el consistori té uns recursos escassos recursos. L'ajuntament ha fet tots els tràmits i ha rebut tots els informes favorables dels organismes i departaments necessaris.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.