Punt divers

L'administració de Sort 'La Bruixa d'Or' espera vendre 12 milions d'euros en dècims aquest sorteig del Nen

PONENT

L'administració de loteria número 1 de Sort, la popular ' La Bruixa d'Or' espera vendre per aquest sorteig del Nen que se celebrarà el 6 de gener dècims per valor de 12 milions d'euros, el que suposa per aquesta administració un augment del 9% respecte les vendes assolides en el mateix sorteig de l'any passat. Del total de vendes, 'La Bruixa d'Or' calcula que un 85% es faran per Internet. Tot i això, l'administració no preveu esgotar els dècims de què disposa fins el dia anterior al sorteig. Cal recordar que l'administració pallaresa va repartir el 1994 el primer premi del sorteig del Nen. A partir de llavors han estat més de deu els grans premis nadalencs lliurats per 'La Bruixa d'Or'.

El 1995 va ser pionera en posar en marxa la venda de loteria per Internet, esdevenint aquest el principal canal de negoci de 'La Bruixa d'Or'. El 2007, l'administració pallaresa va facturar només per Internet 110 milions d'euros. Enguany, el responsable de 'La Bruixa d'Or', Xavier Gabriel, espera que aquesta xifra augmenti un 25%.Fins a data d'avui, l'administració de Sort ha repartit més de 928 milions d'euros en premis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.