Punt divers

Finalitza l'alerta del Transcat per l'accident d'un camió de gas-oil a l'AP-7, al Creixell

La Direcció General de Protecció Civil ha desactivat aquest dijous, quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de cinc de la tarda, l'alerta del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya Transcat a causa de l'accident d'un camió cisterna carregat de gasoil, al punt quilomètric 229,5 de l'AP-7 al terme municipal de Creixell (Tarragonès). L'alerta s'ha desactivat un cop han finalitzat les tasques de neteja i s'ha restablert la circulació amb normalitat. La cisterna transportava 32.000 litres de gasoil i havia perdut uns 1.000 litres. El conductor del vehicle n'ha resultat il·lès.

El camió, que pertany a l'empresa 'Petromiralles' havia bolcat poc desprès de les 5 de la matinada, per causes encara desconegudes, al punt quilomètric 229,5 de l'AP-7 en sentit sud. En aquest incident han treballat sis dotacions dels Bombers de la Generalitat a més de patrulles dels Mossos d'Esquadra, per supervisar les tasques de transvasament del producte i garantir la seguretat a la zona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.