Punt divers

Talls a la travessia de Bàscara de la N-II per les obres de millora

Les obres de millora de la carretera N-II, al tram urbà de Bàscara (Alt Empordà), provocaran que a partir del pròxim 4 de maig i fins el divendres 8 quedi prohibida la circulació de vehicles per la travessia. Durant aquests dies els vehicles es desviaran per l'autopista AP-7, que serà gratuïta entre Figueres sud i l'Escala. La via central està pendent d'asfaltar i de sanejament. La remodelació es troba en la seva fase final després de sis mesos des de que el Ministeri de Foment va redactar el projecte, que té com objectiu millorar el trànsit per als vehicles i per als vianants. Fins ara, l'obra ha consistit en la renovació de serveis laterals, la construcció de voreres i la nova il·luminació.

Els horaris pels talls de circulació seran a partir del dia 4 de maig a les deu de la nit fins al dia 6 de maig a les set del matí, durant el matí i la tarda del dia 6 es permetrà la circulació fins a les deu de la nit. A partir d'aquesta hora, la circulació quedarà tallada fins a les set del matí del dia següent, 7 de maig. Durant el matí i la tarda del dia 7 es tornarà a permetre la circulació fins les set del matí del dia següent, 8 de maig. A partir d'aquesta hora la circulació de vehicles quedarà totalment oberta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.