Punt divers

La Policia Local localitza 60 quilos d'haixix amagats a l'interior de quatre pneumàtics a Mont-roig del Camp

CAMP DE TARRAGONA

La Policia Local de Mont-roig del Camp va localitzar el dijous passat, 60 quilos d'haixix amagats en unes rodes de cotxe, al costat d'un vehicle aparcat a l'exterior del càmping Miramar. Un veí va denunciar que quatre persones manipulaven un vehicle a l'exterior de l'establiment. Quan la policia va arribar ja no hi havia ningú al costat del vehicle. La policia va comprovar que el cotxe, amb matrícula francesa, tenia els panys forçats i havia estat sostret a França. En agafar un dels penumàtics que hi havia al costat del vehicle es van adonar que pesava més del que era normal i en inspeccionar-lo van localitzar la droga. Posteriorment van trobar més droga en altres pneumàtics que hi havia al maleter.

D'altra banda, la Policia Local va detenir divendres passat, 9 de gener, un jove de nacionalitat croata, Rango R., sense domicili conegut, per robatori de vehicle, seguretat en el trànsit i desobediència greu a l'autoritat. Una patrulla va aturar el cotxe en el que circulava el jove per l'avinguda Barcelona de Miami després d'observar un gir brusc i moviments evasius al veure el vehicle policial. El noi va fugir a peu mentre els agents comprovaven que es tractava d'un cotxe robat, però va ser localitzat uns metres més endavant i detingut després d'oposar resistència i agressivitat. Passa a disposició del Jutjat número 2 de Reus.

El mateix dia també es va detenir un veí de Mont-roig, Francisco A. G., de 47 anys, per un delicte de falsificació documental. Els fets van passar a la urbanització Pins de Miramar, quan els agents comprovaven les dades d'una furgoneta aparcada al carrer amb les finestres obertes i plaques de matrícula provisionals. L'home va dir que era el propietari del vehicle, i les gestions policials van demostrar que les plaques corresponien a una motocicleta. El Jutjat número 2 de Reus s'ha fet càrrec del cas.

També divendres, una veïna de Miami, M. J. V. L., va ser imputada per un delicte d'omissió del deure de socors amb resultat de lesions. La dona circulava amb el seu vehicle per l'avinguda Barcelona quan, a la cantonada amb l'avinguda Sevilla, va emportar-se per davant un ciclista que, a causa del cop, va haver de ser atès al CAP de ferides lleus. A conseqüència de l'impacte, la matrícula davantera del cotxe va caure a terra. Però abans que la Policia localitzés al propietari del vehicle, la dona es va presentar a la base policial per dir que havia tingut l'accident. El cas és en mans del Jutjat 2 de Reus.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.