Successos

trànsit

Una dona mor en sortir de la via el cotxe que conduïa, a Santa Cristina d'Aro

La víctima mortal tenia 36 anys i era veïna de Sant Feliu de Guíxols

El sinistre va passar a la carretera C-65, poc abans de les vuit del matí d'ahir

El turisme que conduïa la dona, Sònia Cucharedo, de 36 anys i veïna de Sant Feliu de Guíxols, va sortir de la via per causes que encara es desconeixen, i va bolcar. La víctima, que anava sola al cotxe, va quedar atrapada al vehicle i va haver de ser excarcerada per efectius dels bombers, que van anar al lloc de l'accident amb dues dotacions.

Els fets van passar minuts abans de tres quarts de vuit del matí, al punt quilomètric 1,3 de la C-65, al terme municipal de Santa Cristina d'Aro.

Al lloc dels fets s'hi van traslladar els serveis d'emergències. A més dels bombers, efectius dels Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de trànsit del sector de Sant Feliu de Guíxols, i de l'àrea bàsica policial Baix Empordà Sant Feliu de Guíxols, i personal del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM). Aquest accident no va comportar afectacions en la circulació del trànsit.

Altres accidents

D'altra banda, un altre accident va tenir lloc a Sant Julià de Ramis cap a dos quarts de vuit del matí, al punt quilomètric 723 de l'N-II. Un camió va bolcar i va obligar a tallar el trànsit per un carril de la via entre les 8.15 h i les 8.55 h. Els bombers es van traslladar al lloc de sinistre amb quatre dotacions.

Així mateix, a l'AP-7 a la Jonquera ahir poc després de les cinc de la tarda un turisme va sortir de la via, però cap persona va resultar ferida.

Per altra banda, es va produir un altre accident a les carreteres gironines, aquest cop dins del terme municipal de Palafrugell. L'incident va tenir lloc cap al migdia quan un vehicle va sortir de la via a la carretera Gi-6546. Com a conseqüència de l'accident, el conductor del vehicle va quedar ferit lleument, i no van haver de treballar els Bombers de la Generalitat.

LA XIFRA

7:41
és l'hora d'avís de l'accident de Santa Cristina que van rebre els Mossos

LA XIFRA

5
són els accidents
de trànsit que es van produir al llarg del dia d'ahir a les carreteres de les comarques gironines


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.