Punt divers

El diputat de CiU, Jordi Jané, preguntarà al Congrés sobre la sortida catalana de l'A-68 i el desdoblament de la N-420

El Diputat al Congrés de CiU de la demarcació de Tarragona i Terres de l'Ebre, Jordi Jané, realitzarà aquest pròxim dimecres una pregunta oral al ministre de Foment, José Blanco, on demana si el govern espanyol preveu 'el desdoblament de la N-420 a Catalunya, per definir el traçat final de l'autovia A-68 que ha d'unir Aragó amb el Mediterrani'. El diputat ja va formular una pregunta amb la qual reclamava al govern el traçat previst per connectar la N-420 amb el corredor Mediterrani, amb la resposta, el setembre de 2008, que el traçat definitiu encara no estava previst. Amb aquesta nova qüestió, Jané vol defensar l'opció catalana de la baixada de l'autovia de l'Aragó, i el desdoblament de la N-420.

Al mateix temps, els diputats convergents al Parlament de Catalunya, Francesc Sancho i Xavier Pallarès, han recolzat aquesta proposta i han afegit que la Generalitat hauria de fer més força davant el ministeri per aconseguir que la baixada al mediterrani de l'autovia de l'Aragó sigui per Catalunya, fins a Gandesa i reclamen el desdoblament de l'Eix de l'Ebre fins al port dels Alfacs. En aquest sentit, els diputats al Parlament denuncien que 'la Generalitat no està fent els deures, ja que el govern valencià fa temps que s'està movent i intensificant els contactes amb els aragonesos i l'estat per a defensar la seva opció de la baixada per Morella (Els Ports) i Vinaròs (Baix Maestrat)'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.