Punt divers

Detenen a Gurb un jove que es fuga d'un control d'alcoholèmia mentre els Mossos preparaven la prova

CATALUNYA CENTRAL

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge a Gurb (Osona) a les set del matí un conductor de 24 anys i veí de Vic que després d'haver-se aturat en un control d'alcoholèmia va donar-se a la fuga mentre es feien els preparatius per a la prova. Segons han explicat fonts del cos, el noi que va ser interceptat a la mateixa C-17, va esta apunt d'atropellar a l'agent policial. El detingut va donar positiu en la prova d'alcoholèmia amb una taxa de 0,63 mil·ligrams segons han explicat fonts dels Mossos. El detingut està acusat d'un delicte d'atemptat i resistència als agents de l'autoritat, conducció temerària i per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques.

En la versió policial consta com un dels agents que feia el control va haver d'apartar-se amb l'arrencada del vehicle perquè si no hauria estat atropellat. El conductor Javier M.P. va ser interceptat per agents dels Mossos un quilòmetre després del punt on es feia el control preventiu d'alcoholèmia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.