Punt divers

Finalitza la construcció del viaducte del riu Fluvià, el més llarg del tram del TGV entre Barcelona i Figueres

Adif ha finalitzat les obres del viaducte del riu Fluvià, al terme municipal de Bàscara (Alt Empordà), el més llarg del tram del TGV entre Barcelona i Figueres. El viaducte, de 835 metres, s'inscriu del tram entre Vilademuls i Pontòs, salva la carretera comarcal GI-554, el mateix riu Fluvià i la futura ampliació de la nacional II. L'estructura d'alçats del viaducte està format per pilots de formigó armat amb una profunditat de 24 metres i un diàmetre de 1,8 metres, així com 13 piles de formigó armats i d'alçades d'entre 8,6 metres i 19,3 metres.

El tram entre Vilademuls i Pontós té una longitud de 5,7 quilòmetres i transcorre pels termes municipals de Vilademuls, Bàscara i Pontós. A més del viaducte del riu Fluvià, el traçat també compta amb altres tres viaductes: el de la Riera de la Cinyana, el rec de Casinyola II, de 96,8 i 127 metres de longitud i que ja té les estructures acabades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.