Punt divers

La Generalitat subvenciona el 50% de les obres de rehabilitació del Monestir de Santa Maria

CAMP DE TARRAGONA

La Generalitat, a través de la direcció general d'Arquitectura i Paisatge, ha subvencionat amb més de 400.000 euros les obres de rehabilitació del Monestir de de Santa Maria i el seu entorn al municipi de Santa Oliva (Baix Penedès) i que han costat gairebé un milió d'euros. Una part del projecte s'ha finançat també a través de l'1% cultural i de les aportacions del govern municipal. L'acte d'inauguració de les obres de recuperació del Monestir l'ha presidit el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, i l'alcaldessa del municipi, Cristina Carreras. El delegat ha mostrat la seva 'satisfacció' ja que, tot i les dificultats, l'alcaldessa ha aconseguit reobrir un equipament cultural de primer ordre.

Xavier Sabaté ha qualificat 'd'esplèndida aventura' el procés i ha assenyalat que 'no només recuperem la història sinó que amb la reobertura del Monestir, Santa Oliva està preparant el futur'.D'aquesta manera, el delegat del Govern ha destacat 'les possibilitats que s'obren per al teixit empresarial i el turístic especialment de la comarca ja que el Monestir esdevindrà un element de desenvolupament econòmic i per tant de cohesió social'.Xavier Sabaté ha conclòs afirmant que 'Santa Oliva és un exemple de progrés' i s'ha mostrat convençut que el govern municipal impulsarà altres projectes d'envergadura com la recuperació del Monestir.A l'acte hi han assistit més d'un centenar de veïns, i ha comptat amb l'assistència del diputat al Congrés, Joan Ruiz, i el secretari d'Economia, Martí Carnicer.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.