Punt divers

Montilla retreu a CiU que en 23 anys 'no es van recordar que hi havia aeroports'

El president de la Generalitat, José Montilla, ha afirmat aquest dimecres al matí a Montbrió del Camp (Baix Camp) que en aquest país 'mai' s'havia parlat tant d'aeroports com en els últims tres anys. Després de les dures crítiques que el president de CiU, Artur Mas, va fer sobre la proposta del ministre de Foment, José Blanco, per a una nova gestió aeroportuària, el president -que creu 'insuficient' la proposta del ministre- ha recordat a Mas que en els governs de Pujol 'no es van recordar que hi havia aeroports ni per reclamar la seva gestió ni per fer-ne cap de nou'. D'aquesta manera, Montilla ha recordat que diumenge inaugurarà el nou aeroport de Lleida-Alguaire.

Davant les crítiques de Mas, Montilla ha defensat aquest dimecres la feina del seu Govern en relació als aeroports, tot recordant que aquest diumenge s'inaugura el primer aeroport construit per la Generalitat, el de Lleida-Alguaire. A més, ha recordat que l'executiu ha aprovat una llei i un pla sobre aeroports.Segons el president, durant els vint-i-tres anys de Govern de CiU no s'havia parlat d'aquestes infraestructures ni per fer-ne de noves ni per reclamar-ne la gestió dels existents.Montilla ja va advertir aquest dimarts que la proposta sobre el nou model aeroportuari és 'insuficient' perquè 'no satisfà les necessitats' del país. La proposta de Blanco dóna entrada a la Generalitat en la nova societat que gestionarà el Prat, però l'Estat manté la majoria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.