Successos

trànsit

Dues persones moren en un xoc amb un bus, a Maià

Els dos ocupants d'un dels dos turismes implicats i el conductor de l'autocar van resultar il·lesos, mentre que els dos veïns de Castellterçol van morir

Dues persones van morir ahir en un accident de trànsit a Maià de Montcal. Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de set de la tarda, al quilòmetre 60,4 de l'N-260, a l'altura del trencant de la urbanització El Molí d'en Llorens, a uns 100 metres del terme de Besalú. Un cotxe que circulava en direcció a Figueres es va fregar contra un altre cotxe que anava en sentit contrari i, posteriorment, va anar a xocar de cara contra un autocar de la Teisa, que circulava buit, que també anava cap a Besalú. Els dos ocupants del turisme que anava en direcció a Figueres, un home de 67 anys i una dona de 68, veïns de Castellterçol (Vallès Oriental), van morir a resultes del xoc. Els dos ocupants de l'altre cotxe (que va quedar al voral a causa del fregament) i el conductor de la Teisa van resultar il·lesos. A conseqüència del xoc, els vehicles van quedar en mig de la via i es va haver de tallar la circulació en els dos sentits de la marxa a l'N-260 i es va desviar els vehicles per una pista forestal.

Tres accidents més es van registrar ahir a les comarques gironines al llarg del dia. El primer va tenir lloc a dos quarts de nou del matí, quan els bombers de la Generalitat van haver de treballar per rescatar una persona que havia quedat atrapada al vehicle en un accident de trànsit a la carretera que va de Lloret de Mar a Blanes. Hores més tard, a quarts d'una del migdia, un altre conductor va ser rescatat en un xoc entre un turisme i un camió en un túnel a l'N-II, a la variant de Girona. El conductor va resultar ferit greu en l'accident i va ser traslladat amb ambulància a l'hospital. A causa del xoc, es va haver de tallar l'N-II i es van produir retencions de mig quilòmetre. A l'AP-7, un altre accident a Pontós va provocar retencions en sentit sud.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.