Successos

Tres detinguts per haver robat en nou domicilis

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes de 19, 20 i 35 anys acusats de ser els autors de set robatoris amb força a l'interior de domicilis i de dos robatoris en grau de temptativa. Els Mossos van constatar que entre els mesos de maig i agost d'aquest any s'havien produït diversos robatoris amb força a domicilis. Concretament, es va saber que s'havia robat en un pis de Celrà, en tres pisos de Santa Cristina d'Aro (un en grau de temptativa) i en cinc domicilis de Girona (entre aquests, també un en grau de temptativa). Els investigadors van estudiar tots els casos i van concloure que possiblement tots aquests robatoris els podrien haver comès el mateix grup de persones, ja que el modus operandi i les característiques eren similars: la majoria es produïen al matí aprofitant que les víctimes no eren al domicili, forçaven el pany de la porta i els objectes sostrets sempre eren diners i petits objectes de valor.

Amb aquesta informació, els agents van iniciar una investigació que els va permetre localitzar tres persones. Finalment, els van detenir l'1 de setembre, i l'endemà els agents van entrar i escorcollar el domicili dels detinguts, on van trobar ulleres de sol, walkmans, diners, DVD, diversos aparells electrònics i altres objectes provinents d'alguns dels robatoris.

Els detinguts, que tenen antecedents judicials, van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.