Successos

judicial

L'alcalde de Castellfollit, imputat per falsificació

El batlle i la secretària són citats als jutjats d'Olot per explicar-se

L'alcalde de Castellfollit de la Roca, Moisès Corominas (CiU), i la secretària de l'Ajuntament van declarar ahir als jutjats d'Olot sobre una presumpta falsificació de document públic, i ara el jutge instructor del cas decidirà si admet a tràmit la denúncia formulada per un veí al fiscal de Medi Ambient i Urbanisme, Enrique Barata. Aquest va demanar als Mossos que investiguessin els fets hi van veure-hi indicis de delicte. En concret, són imputats per la certificació que els terrenys on es fa el nou ajuntament són de titularitat municipal, quan encara estan pendents de la resolució de l'expedient d'expropiació forçosa.

Fonts del bufet d'advocats de Roca Junyent, que defensa els interessos de l'Ajuntament en els contenciosos que té amb el mateix veí, han anunciat que el jutjat no ha admès a tràmit la denúncia, sinó que s'està tot just en la fase preliminar. L'alcalde va dir ahir que l'actuació de l'Ajuntament havia estat la correcta i va manifestar que confia en la justícia.

Ara s'ha de fer pública una altra sentència del TSJC sobre la que va emetre el tribunal contenciós administratiu 1 de Girona a favor del veí perquè l'altura del nou edifici consistorial i les alineacions no s'ajustaven a les normes subsidiàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.