Punt divers

Detenen dos individus que havien robat eines i maquinària a Albarca

CAMP DE TARRAGONA

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts Catalin T., de 40 anys i nacionalitat romanesa, i Gheorghe J., també de 40 anys i romanès, com a suposats autors d'haver robat eines i maquinària d'un habitatge d'Albarca, a Cornudella de Montsant. Els agents van observar un vehicle a la carretera TV-3101 en direcció cap a Riudoms, que accelerava la velocitat en detectar la presència dels mossos. Una altra patrulla, que ja estava alertada, va fer parar el vehicle i va escorcollar-lo. En l'interior van trobar-hi material divers com una motoserra, un generador elèctric o una serra de tipus radial. Els ocupants del vehicle no van poder determinar d'on havien tret els objectes i van ser detinguts.

Els agents van trobar dins el vehicle tres paquets de petites dimensions, un parell de guants de treball, una bossa amb eines, uns prismàtics, una mànega pneumàtica, un maletí d'accessoris de trepant, quinze broques de trepant, una clavadora pneumàtica, una motoserra, tres trepants, una serra circular tipus radial i un generador elèctric.Les gestions dutes a terme posteriorment per la Unitat d'Investigació de l'ABP del Baix Camp-Priorat, van poder determinar que els dos homes haurien sostret els objectes d'un habitatge d'Albarca, pedania de Cornudella de Montsant (Priorat). Els objectes ja han estat lliurats al seu propietari. Els detinguts van passar ja a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.