Punt divers

Les obres de la rotonda de Llambilles començaran la primavera del 2010

El Govern ha licitat les obres de la nova rotonda de Llambilles (Gironès) -que ha permetre millor fluïdesa de trànsit a la C-65- per un import de 1,9 MEUR. La previsió del Departament de Política Territorial i Obres Públiques és que les obres s'adjudiquin la tardor vinent i que comencin a la primavera del 2010. Et termini per tenir-les acabades és de deu mesos. Aquest giratori és una mesura provisional per millorar el trànsit a aquest municipi, en un punt on hi ha un semàfor que, sobretot a l'estiu, causa retencions. És però una mesura provisional ja que la voluntat del departament és fer una variant en aquest punt per tal que els vehicles no passin pel mig del municipi.

Després de diferents terminis anunciats i no complerts, el Govern ha licitat les obres de la rotonda de Llambilles. La rotonda se situarà a la C-65, a l'altura del carrer Conques, tindrà un diàmetre exterior de 50 metres i comptarà amb dos carrils per a la circulació. Aquest giratori permetrà, d'altra banda, accedir al camí de Sant Cristòfol.El projecte inclou també la urbanització de diversos carrers que transcorren en paral·lel a la carretera: carrer de les Conques, de la Indústria, el passeig del Carrilet i el carrer Forn. Aquestes actuacions d'urbanització comprenen la repavimentació, la construcció de voreres, la formació d'un carril-bici i les xarxes de serveis. La construcció d'aquest giratori permetrà millorar el trànsit de la zona a curt termini ja que aquesta carretera, la C-65, és molt transitada a l'estiu perquè connecta Girona amb la Costa Brava centre. El fet de què hi hagi un semàfor a peu de carretera dificulta, en dies concrets, la fluïdesa del trànsit a la zona. Ara bé, la mesura és provisional ja que la voluntat del departament és fer-hi una variant. Aquest projecte es troba en fasi d'anàlisi de les al·legacions a la informació pública de l'estudi informatiu de la variant de la C-65, que permetrà als vehicles de pas evitar el nucli urbà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.