Punt divers

Retiren materials acumulats a la llera del riu a Roda de Ter

Un tram del riu Ter al seu pas per Roda de Ter ha quedat canalitzat i estancat. El motiu són les obres que s'estan fent per retirar els materials acumulats a la llera del riu, a tocar de la resclosa de Can Portabella. Segons han explicat des de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), la petició de fer l'actuació la va fer l'empresa que gestiona la producció d'energia d'aquesta resclosa i l'objectiu es millorar 'la funcionalitat' d'aquest tram de riu. El fet que l'actuació sigui molt visible perquè es fa a tocar del Pont Nou ha fet que molts curiosos s'hagin acostat a veure el treball d'extracció de materials, que es fan amb una excavadora i amb camions que retiren el material.

Segons han explicat fonts de l'ACA les obres es van començar a inicis d'aquesta setmana. Els treballs per extreure àrids i altres materials acumulats s'allargaran encara uns dies, segons han assegurat des d'aquest organisme, que no han pogut determinada de finalització dels treballs. Tot i l'impacte visual que genera aquesta actuació des de l'ACA es considera aquesta actuació com a menor.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.