Successos

L'assalten quan volia canviar la roda del vehicle a la Jonquera

Un ciutadà francès va ser assaltat diumenge passat mentre estava aturat a l'àrea de descans de l'AP-7 La Porta Catalana, a la Jonquera. Els fets van tenir lloc cap a les deu del matí, quan a l'home se li va rebentar una roda tot just quan entrava en territori català després de creuar la frontera amb França. L'home es va parar al voral de l'autopista per inspeccionar el vehicle, moment en què se li van acostar dos vehicles, que es van posar un al darrere i l'altre al davant. Un dels conductors li va dir que allà no es podia aturar, que era perillós, que seguís fins a l'àrea de descans. L'home francès va fer cas de les indicacions i, en arribar a l'àrea, va començar a canviar la roda, moment en què dos homes li van dir si necessitava ajuda, cosa que va refusar. Els dos homes van marxar, però al cap de poca estona van tornar acompanyats d'un tercer. L'home francès ja es va ensumar que passava alguna cosa, però no va tenir temps de reaccionar. Els tres homes el van agafar violentament, el van tirar a terra i li van robar la bossa de mà que portava. Llavors, els assaltants van córrer cap a un vehicle i van fugir a corre-cuita del lloc dels fets. La víctima de seguida va alertar els Mossos d'Esquadra.

Els agents van muntar un operatiu especial que ja tenen preparat amb un protocol programat per a aquests tipus d'assalts violents a les autopistes. Patrulles dels Mossos van posar controls a les sortides de l'AP-7 i a l'N-II per intentar localitzar els assaltants. Dues hores després del robatori, els agents policials van identificar el vehicle dels lladres al quilòmetre 705 de l'N-II, a tocar de l'aeroport de Girona-Costa Brava, a Riudellots de la Selva. Els Mossos van donar l'alto al conductor per identificar-los i escorcollar el vehicle. Dins del cotxe hi havia el conductor, el copilot i un tercer home amagat als seients del darrere. A més, els agents van trobar diversos objectes robats, entre els quals aparells electrònics. Els tres homes, de 36, 45 i 57 anys, un de nacionalitat croata i dos kosovars, van ser detinguts acusats d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Tots ells estan fitxats per la policia i tenen un ampli historial d'antecedents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.