Successos

Troben al Baix Llobregat un cultiu de marihuana

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat un important laboratori de cultiu, germinació, elaboració, producció i emmagatzematge de marihuana situat a la localitat de Begues, al Baix Llobregat. La droga, un cop tractada, es distribuïa a diferents municipis de la comarca. Al mercat il·legal hauria arribat a tenir un valor de més de 600.000 euros. Els Mossos han detingut quatre persones, totes de nacionalitat búlgara, com a autores d'un delicte contra la salut pública.

A la planta baixa de la casa de Begues els agents hi van trobar un laboratori perfectament estructural destinat al cultiu a gran escala de marihuana. Les habitacions s'havien adaptat amb sistemes de ventilació, calefacció, refrigeració i il·luminació per tal de facilitar aquesta activitat.

Els agents van localitzar més de mil plantes de marihuana de diferents mides, depenent del seu estat de creixement, i classificades segons el tractament que requerien, a més d'una gran quantitat de material per realitzar un cultiu òptim, com fertilitzants o nutrients. Els quatre detinguts van ingressar a la presó per ordre judicial.

D'altra banda, els Mossos van detenir cinc persones més a Tortosa, també per cultivar marihuana. Des del 15 de setembre passat, els agents han comissat 85 plantes de marihuana en sis dispositius diferents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.