Successos

Governació manté la preemergència per pluges i temporal marítim

El port de Castelló i el de Gandia es troben tancats al trànsit marítim

La població d'Agres registra 108 litres d'aigua per metre quadrat acumulats en les últimes 24 hores

La Conselleria de Governació ha comunicat que manté la preemergència, nivell taronja, per temporal marítim en el litoral de les demarcacions de València i Castelló, i en el litoral nord de la demarcació d'Alacant, i per pluges en el litoral de la demarcació de València i el nord de la d'Alacant, a pesar que el temporal comença a remetre.

D'altra banda, la directora general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Emergències, Irene Rodríguez, ha informat que des del començament de les pluges, el passat dissabte 9 d'octubre, no s'han registrat incidents rellevants, si bé el servei 112 ha gestionat un total de 1.445 incidents. També ha informat que ahir a la nit es va tancar el trànsit marítim al port de Castelló i al de Gandia aquest matí.

Les precipitacions més rellevants acumulades en les últimes 24 hores s'han registrat en la demarcació d'Alacant, en les localitats d'Agres (108 litres per metre quadrat) i Confrides (104 litres per metre quadrat).

Les localitats més afectades pel temporal marítim es troben en la demarcació de Castelló per inundacions en zones com la platja dels Alemanys, a Benicarló, o el camí de Serratella, a Borriana, i passeigs marítims tancats com els de Peníscola i Almassora.

A Moncofa es manté tallada per precaució l'avinguda Marenostrum i 16 caravanes s'han traslladat preventivament del càmping Torre la Sal al de Cabanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.