Successos

L'Alcalde d'Altea confia en l'esclariment de la detenció dels policies locals

L'Alcalde d'Altea, Andrés Ripoll, ha manifestat la seua plena confiança en la justícia respecte a la detenció dimecres 13 d'octubre de dos policies locals.

La primera autoritat d'Altea reconeix haver rebut l'avís per part de la direcció de la Guàrdia Civil d'Altea on se li informava de la detenció dels dos policies locals. La detenció va comportar així mateix l'escorcoll de les taquilles pertanyents als dos policies i es va decretar a més el secret de sumari amb el que en aquests moments es desconeix realment el motiu.

D'esta manera, l'Alcalde ha afegit que “des de l'Ajuntament col·laborarem amb la justícia en tot el que se'ns requerisca, així com al tractar-se de treballadors municipals, tindran l'assistència lletrada en la seua defensa”. En eixe sentit, Ripoll considera que la col·laboració “és el camí més ràpid per a solucionar una situació com esta, amb el desig que prompte les instàncies competents duguen a terme els passos necessaris per saber què fer i aclarir el problema succeït”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.