Successos

Atropellen una jove estudiant en un pas de vianants, a Valls

L'accident es va produir a la carretera de Montblanc, a prop d'un institut de secundària. El conductor causant del sinistre sembla que no va veure la noia perquè el sol el va enlluernar

Una jove d'uns 17 anys i veïna de Valls va resultar ferida en l'accident de trànsit que es va desencadenar ahir, cap a dos quarts de nou del matí, a la carretera de Montblanc, a prop de l'institut Jaume Huguet, de la capital de l'Alt Camp, a on sembla que la noia es dirigia per assistir a classe. L'adolescent va ser envestida quan travessava el pas de vianants per un turisme de la marca Toyota, conduït per un veí de Vallmoll, el qual sembla que no va adonar-se de la presència de la vianant perquè el sol el va enlluernar. De resultes del fort impacte, el parabrisa del vehicle va quedar trencat i la noia va fer-se ferides al cap i a l'esquena. La jove va ser traslladada en ambulància fins al Pius Hospital, on va quedar en observació. Fins al lloc de l'accident s'hi va traslladar la policia local, que va haver de regular el trànsit, que en aquella hora era força intens. Aquest és el sisè atropellament d'una persona en un pas de vianants a Valls en els últims mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.