Successos

successos

Demanen 55 anys de presó per la mort d'una parella

El ministeri públic atribueix als dos detinguts per aquest cas dos delictes d'assassinat, violació de domicili i robatori amb força

El crim va tenir lloc l'any 2008, a Alcanar

La fiscalia sol·licita una pena de 55 anys de presó per a cadascun dels dos joves que van colpejar presumptament fins a la mort el propietari d'un negoci d'importació de vehicles a Alcanar i la seva companya sentimental, el 4 de desembre del 2008. L'endemà dels fets, un treballador del concessionari va descobrir els cadàvers al pis que hi havia situat a dalt, on les víctimes residien. L'empleat primer va trobar l'home, Felipe Barrios, que estava a terra lligat i presentava diversos cops mortals i una ferida a l'estómac provocada per un objecte o arma blanca. En una altra habitació hi havia la seva parella, Stela Afodoraie, d'origen romanès, amb signes d'haver mort a causa d'una forta pallissa. Segons l'escrit de conclusions provisionals del ministeri públic, els detinguts, després de cometre el crim, es van endur un automòbil, un televisor, un equip de música, dos aparells d'aire condicionat i 4.500 euros en metàl·lic. Els sospitosos van ser arrestats el febrer de l'any passat en una casa propietat d'un oncle d'un d'ells, situada al Perelló, i on la policia va comissar part dels objectes sostrets.

El fiscal els considera responsables de dos delictes d'assassinat, amb l'agreujant d'ús de disfressa, robatori amb violència i violació de domicili. Inicialment, van ser detingudes cinc persones, si bé el jutjat d'instrucció número 1 d'Amposta va decretar només l'ingrés a presó sense fiança per a aquests dos joves. En relació amb aquest crim, però, hi ha una altra causa oberta al jutjat de menors contra un noi que encara no havia complert la majoria d'edat quan va tenir lloc el succés, i el qual es considera que és el tercer integrant del grup que va assaltar l'habitatge, situat a poca distància de la cruïlla de l'Àngol de l'N-340. Es preveu que el judici contra els principals acusats arrenqui el 19 de novembre amb l'elecció del jurat popular a l'Audiència de Tarragona i que, tres dies més tard, declarin els processats.

LA DATA

4.12.2008
És el dia en què van tenir lloc els fets
, que van passar a l'immoble on vivien les víctimes, situat a peu de l'N-340.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.