Successos

ROBATORIS A DOJO

Roben joies i ordinadors en un restaurant de Ravós del Terri

Els lladres van entrar per una finestra de l'habitatge adossat a l'establiment i es van endur un botí valorat en uns 19.000 euros

Van entrar en el moment en què els amos havien marxat, entre les sis de la tarda i les vuit del vespre de dimarts

Els lladres van fer l'agost amb l'assalt al restaurant Ravonibus de Ravós del Terri, situat a l'antiga casa de pagès Can Bassó, al peu de la carretera que comunica Medinyà i Cornellà de Terri.

El gerent de l'establiment, Gaspar Castellà, es mostra indignat i desmoralitzat pel succés, després dels esforços que ha fet per aixecar el restaurant familiar, obert des del maig passat. L'habitatge adossat a l'establiment, on viu, no està acabat de rehabilitar, una tasca que la família va deixar per a més endavant, quan el negoci estigués més consolidat. Aquesta decisió, però, ha afavorit l'entrada dels lladres, que van entrar per una de les finestres, que amb un petit cop ja van poder obrir.

Els fets van tenir lloc dimarts passat, en un moment en què els propietaris havien anat a Girona. Van marxar poc després de les sis de la tarda i van tornar cap a les vuit. Quan van tornar, van veure la finestra oberta. Van tenir por, van recular i van alertar els Mossos d'Esquadra. Els armaris i els calaixos eren tots buits. Van trobar a faltar les joies, entre les quals hi havia dos rellotges d'or, un dels quals d'or massís, de la marca Omega, que havia estat del pare del gerent. A més del valor material, s'hi ha d'afegir el valor sentimental, va dir. Els lladres també es van endur tres ordinadors portàtils, dos de personal i el del restaurant, 500 euros de canvi de la caixa i algun bitllet, a més d'una càmera de fotos rèflex. Gaspar Castellà valora les joies en uns 15.000 euros, i la resta en uns 4.000 euros més; tot plegat tindria un valor d'uns 19.000 euros.

Castellà assegura que, tenint en compte el succés, intentaran incrementar les mesures de seguretat a l'edifici, per evitar que hi tornin a entrar. Instal·laran, diu, una reixa a la finestra per on ara han entrat, encara que sigui per esperar les obres de rehabilitació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.