Els Mossos inicien la segona fase de la campanya per reduir el nombre d'accidents al Camp de Tarragona

Els agents dels Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de trànsit del Camp de Tarragona van posar en marxa dilluns la segona fase de la campanya per reduir els accidents, principalment a les carreteres del territori que tenen trams on es registra una alta sinistralitat, com ara l'AP-7, la C-14, l'N-340 i la T-11. El dispositiu, que es durà a terme fins al 17 de maig, té com a objectiu recordar als conductors la importància que té fer una conducció prudent i responsable, així com incrementar la percepció de vigilància policial pel que fa als usuaris de la via i combatre la indisciplina viària. No obstant això, fonts del cos autonòmic van recordar ahir que la major part dels accidents que tenen lloc a les vies que formen part d'aquest pla tenen com a rerefons l'element humà.

Vuit vies diferents

Aquest pla d'actuació es portarà a terme a l'AP-7, de Banyeres del Penedès a Tarragona; a la C-14, en els trams compresos entre Salou i Reus, i Reus i Alcover; a l'N-340, entre Creixell i l'Arboç, i també a la travessera de Miami Platja; a la T-11, entre Reus i Tarragona; a l'AP-7, en el trajecte entre Vila-seca i Tarragona; a la C-51, del Vendrell a Rodonyà; a l'N-240, entre Tarragona i els Garidells, i a la TV-3141, de Reus a Cambrils.

La campanya es tradueix en l'increment de la presència policial mitjançant l'execució de controls d'alcoholèmia i de drogues, de sistemes de seguretat passiva (incidint en els seients posteriors i en els sistemes de retenció infantil), i de telèfon mòbil. A banda, també està previst que s'activi el servei de vigilància aèria, amb helicòpter, així com la col·locació de caixes de radars a les diferents vies d'alta sinistralitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.