Ingressa a la presó un veí de Mont-roig acusat de quatre robatoris a establiments d'una mateixa cadena

Els agents de la Unitat d'Investigació dels Mossos d'Esquadra del Baix Camp i del Priorat van detenir el 27 d'abril un veí de Mont-roig del Camp, de 39 anys, a qui imputen l'autoria de quatre robatoris amb violència i intimidació, que hauria perpetrat els dies 23 de gener, 28 de març, 20 d'abril i 24 d'abril. Segons van informar ahir fonts pròximes al cas, curiosament, l'acusat sempre hauria comès aquests delictes contra establiments que formen part d'una mateix cadena de drogueria, els quals estan situats a Miami Platja (Mont-roig del Camp) i a Cambrils.

En tots els casos, l'home amenaçava les persones que s'encarregaven del local amb una navalla de 8 centímetres de fulla amb l'objectiu d'apropiar-se la recaptació. D'altra banda, també com a fet comú, cal destacar que l'arrestat sempre actuava a plena llum del dia.

A part d'aquests delictes, l'home presenta una llista d'antecedents important. Per una banda, li consten un total de 43 detencions per part de la Policía Nacional, set de les quals serien precisament per robatoris amb violència i intimidació. A banda, en el seu historial també es troben 17 antecedents per part de la Guàrdia Civil, cinc dels quals també per robatoris amb violència i intimidació. Amb tot, el detingut va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia, que va ordenar el seu ingrés provisional a la presó.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van comunicar que també ha entrat a la presó un veí de Reus, de 42 anys, com a presumpte autor d'un robatori amb violència a una perruqueria de la capital del Baix Camp. L'home, que va ser detingut el 22 d'abril, hauria amenaçat la dependenta amb un ferro a la cara per endur-se un total de 200 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.