Successos

SUCCESSOS

Cremen 3 vehicles a Cornellà i n'investiguen les causes

Estaven situats en un porxo obert adossat a l'habitatge Can Gironès, que no va resultar afectat pel foc

Un altre incendi va cremar una màquina en una nau de l'empresa Tirgi, a Celrà

Dos incendis que es van declarar la matinada d'ahir van afectar l'empresa Tirgi de Celrà, on es va cremar una màquina, i Can Gironès Nou de Cornellà del Terri, on el foc va cremar totalment un cotxe Volkswagen dels que es coneixen com a escarabat, i una furgoneta, i va afectar parcialment una màquina retroexcavadora, vehicles que es trobaven aparcats en un porxo obert adossat a la casa. El porxo va quedar també afectat pel foc, on també es va cremar una part de llenya que hi havia a l'interior, però no va afectar l'habitatge. Els Mossos investiguen si el foc va ser provocat.

El foc al porxo de Can Gironès Nou es va originar al cotxe Volkswagen, per causes que es desconeixen. El propietari, que no descarta que l'incendi hagués estat provocat, va explicar que les conseqüències podien haver estat més grans, perquè a l'interior del porxo hi havia un bidó que contenia gasoil, però que sortosament no es va incendiar. L'avís de l'incendi, que es declarar al voltant de les tres de la matinada, el va donar la mare del propietari, que resideix a la casa del costat. La dona va trucar a la filla, i aquesta al seu germà, propietari dels vehicles.

En no afectar l'habitatge, l'incendi no va provocar ferits, però va obligar a desallotjar els propietaris, com a mesura de prevenció. Els Bombers de la Generalitat van enviar una desena de vehicles per extingir aquest incendi, si bé finalment només en van actuar tres.

L'incendi a l'empresa de Celrà, dedicada al triatge de deixalles, va produir-se al voltant de la una de la matinada a l'interior de la nau, on el foc va cremar totalment una màquina i es va propagar a una pila de paper.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.