Successos

policial

Porten cinc detinguts en autobús al jutjat d'Olot

Se'ls implica en un afer de tràfic d'anabolitzants més enllà de la Garrotxa

Els Mossos d'Esquadra van mobilitzar ahir un autocar de grans dimensions amb retolació del cos per traslladar fins a Olot cinc persones que ja estaven detingudes a Catalunya i que aquest matí han de ser interrogades al jutjat d'Olot en el marc d'una operació sobre el tràfic d'anabolitzants. L'autocar, ocupat pels detinguts i mossos armats amb armes llargues que els custodiaven va arribar ahir de nit a la comissaria d'Olot i els detinguts van ser tancats a les garjoles, on han passat la nit, i aquest matí està previst que siguin conduïts al jutjat d'Olot per declarar en relació amb un afer de tràfic d'anabolitzants que té implicacions a la Garrotxa, però també en altres punts. La investigació policial va a càrrec de la DIC (Divisió d'Investigació Criminal) dels Mossos, amb seu a Barcelona, que avui pretén fer una àmplia difusió de l'operatiu.

Una de les grans operacions contra el tràfic d'anabolitzants en gimnasos la van fer conjuntament la Guàrdia Civil i els Mossos el gener de l'any passat i es va saldar amb 11 detinguts arreu de l'Estat, 5 d'elles, a Catalunya, concretament a Martorell, Begues, Castelldefels, Masquefa i Badalona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.