Successos

TRÀNSIT

Enxampat a 174 km/h a l'AP-7 a Capmany

El conductor del cotxe circulava per un tram en obres limitat a 80 km/h

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge passat el conductor d'un turisme que circulava a 174km/h en un tram de l'AP-7 on la velocitat màxima està limitada a 80km/h a causa de les obres que s'hi estan fent. Els agents van enxampar el conductor en un control de velocitat dut a terme a l'altura del quilòmetre 12 de l'AP-7, al terme municipal de Capmany. En detectar la infracció de trànsit, els Mossos van seguir el vehicle infractor i el van aturar a la sortida 3 de l'autopista, i van detenir el conductor, un ciutadà algerià de 29 anys, amb domicili a França. El vehicle va quedar immobilitzat.

Arran dels diferents punts en obres de l'AP-7, els Mossos han incrementat els controls de velocitat en aquestes zones en totes les franges horàries, de cara a prevenir que s'hi produeixin accidents.

Els Mossos d'Esquadra recorden la importància i necessitat de respectar tant les limitacions de velocitat com la distància de seguretat entre els vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.