Successos

Els traficants de Santa Cristina van navegar dos cops al Marroc

Si ahir a la secció tercera de l'Audiència de Girona es jutjava el cas de l'agressió a l'alcaldessa de Roses, a la secció quarta continuava el judici contra tretze persones que s'enfronten a penes de més de 6 anys de presó per haver transportat 3,2 tones d'haixix a una cala de Santa Cristina d'Aro. Ahir va tocar el torn de les declaracions d'una dotzena d'agents de la Policía Nacional i tres vigilants de duanes de Palamós. Un dels agents va assegurar que en una de les motxilles trobades a l'embarcació dels narcotraficants hi havia un GPS. En l'historial de l'aparell van veure que s'havien fet dos viatges. Per una banda, s'hi va detectar un viatge d'anada i tornada entre el Marroc i la costa de Mataró, i per l'altra, una altra navegació entre el Marroc i un punt entre Tossa de Mar i Santa Cristina d'Aro. Però això no demostra que els processats haguessin fet aquests dos viatges.

En el judici d'ahir també es va fer públic que mentre l'embarcació estava comissada al port de Palamós, uns lladres es van endur peces de la barca, potser per ocultar proves. De fet, els narcotraficants ja es van encarregar d'esborrar totes les marques i el número de sèrie de totes les peces de l'embarcació que donés pistes als policies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.