Successos

Cau a Olivella la xarxa més important d'Europa de venda de noves drogues de disseny per internet

La Policía Nacional deté quatre individus lituans i els intervé 98 quilos de productes estimulants

Comercialitzaven a l'Estat espanyol i també a Austràlia, Regne Unit, Rússia, Alemanya, Estats Units i Japó

La Policía Nacional ha desarticulat a Olivella (Garraf) la xarxa més important d'Europa dedicada a la venda de noves drogues de disseny per internet, que elaboraven ells mateixos de manera rudimentària a partir de substàncies importades de països asiàtics i que comercialitzaven a Espanya i també a Austràlia, Regne Unit, Rússia, Alemanya, Estats Units i Japó.

En roda de premsa, la policia ha explicat que han detingut quatre individus lituans i els han intervingut en el seu laboratori d'Olivella 98 quilos de productes estimulants, més de 9.000 pastilles, gairebé 1.700 càpsules i 2.000 sobres hermètics ja etiquetats.

Les noves drogues s'aconseguien a partir de productes prohibits d'alt poder estimulant com 4Mec, Mec, Metilona, Fenetilamina, productes cannàbics sintètics i Mefedrona, una substància amb efectes similars a la cocaïna que va causar diverses morts al Regne Unit i que es comercialitzada camuflada com a fertilitzant per a plantes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.