Successos

Fabra es queda sense una part de la seua estàtua

El taller de l'artista Juan Ripollés ha sigut víctima d'un furt en què s'han endut algunes de les peces de l'escultura inspirada en el president de la Diputació de Castelló

Ha d'instal·lar-se en l'aeroport

La “desgràcia” sembla acarnissar-se amb el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra. El líder del PP castellonenc de primer va inaugurar un aeroport on no aterraran avions fins a l'estiu. Després, la Junta Electoral Central va prohibir les visites guiades a les instal·lacions. I ara, part de le peces de l'estàtua inspirada en la seua persona, que ha de presidir la rotonda d'accés a l'aeròdrom. han desaparegut del taller de l'artista Juan Ripollés.

Segons ha informat Ripollés, els presumptes lladres van sostraure, ahir diumenge, un braç i tres dits de les mans de l'escultura, així com xapa verge sense manipular, cable de soldar i materials d'una nau que posseeix a Borriana. L'artista ha xifrat entre 36.000 i 40.000 euros el valor del material furtat, incloent-hi el material i la mà d'obra.

L'artista ha subratllat la clara intencionalitat dels autors dels fets, ja que ha assegurat que és una “nau que està sempre tancada, molt discreta i sense cap identificació i que anteriorment era una fusteria”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.