Successos

POLICIAL

Un agent rural reté dos lladres que robaven en una finca de Fortià

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un adult i un menor –una tercera persona es va fer escàpola– que un agent rural tenia retinguts com a sospitosos d'haver robat un motor d'una finca agrícola de Fortià.

Els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la tarda, quan l'agent rural, mentre anava a fer un servei a la zona, va veure tres homes que sortien corrents d'una finca, pujaven a un vehicle i marxaven a gran velocitat.

En aquest sentit, l'agent va veure un motor de dubtosa procedència a l'exterior de la finca i va procedir a aturar el vehicle sospitós uns metres més avall. Un dels ocupants del vehicle va fugir corrents en direcció a Fortià. En arribar al lloc, els Mossos d'Esquadra van procedir a identificar i detenir els dos homes, després de comprovar que a la part exterior de la porta d'entrada a la finca hi havia un generador elèctric i el cadenat d'entrada i el garatge, forçats. El detingut major d'edat, amb antecedents policials, va ser posat en llibertat amb càrrecs pel jutge, mentre que el menor serà citat per comparèixer davant la fiscalia de menors.

L'actuació conjunta entre Agents Rurals i Mossos d'Esquadra s'emmarca en els acords de col·laboració entre els dos cossos per lluitar contra els robatoris al camp.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.