Successos

Trànsit

Infracció del codi de circulació

Rics i capriciosos

·

Els Mossos immobilitzen set cotxes i dues motos de luxe que no tenien documentació per circular a un grup de persones molt riques

Anaven a Mònaco filmant el viatge

Rics i capriciosos. Aquest és un dels qualificatius que es poden atribuir a un grup de persones amb gran fortuna que anaven de viatge cap a Niça i a Mònaco per presenciar el gran premi de fórmula 1 que es disputa en aquest país el cap de setmana vinent. L'actuació dels Mossos va estar motivada pel fet que els seus vehicles, set cotxes i dues motos, no tenien la corresponent documentació per circular. A les matrícules, en lloc de numeració hi duien noms com ara Police i And.

Tot això va causar gran sorpresa a les persones que van presenciar un dels vehicles, i també als mateixos Mossos d'Esquadra que els van aturar a Forallac. Es tractava d'un impressionant i flamant Rolls Royce de color negre, amb unes llantes que els Mossos valoren en més de 50.000 euros cadascuna (més de vuit milions de pessetes), a més de tenir l'interior d'alumini i totalment adaptat per fer curses.

Els fets es van iniciar dilluns passat al vespre, quan els Mossos van rebre l'avís d'una persona que havia vist un cotxe impressionant a Forallac, un Rolls Royce de color negre que duia el nom Police a les matrícules i que anava custodiat per dues motos de color fosc i, en l'aire, per un helicòpter que sobrevolava la població i la filmava. El cotxe i les motos també tenien càmeres de filmació. El conductor del flamant cotxe és un home de Nova Zelanda, país on es permet posar nom a les matrícules. L'home va explicar que els conductors de les motos eren amics seus i que filmaven el viatge, organitzat, i que tenien com a destinació final Mònaco, on volien presenciar el gran premi de fórmula 1. Els Mossos van interceptar la comitiva de vehicles, excepte l'helicòpter, que no van poder. Els agents van immobilitzar uns altres sis cotxes esportius de luxe, també indocumentats i que es trobaven aparcats en una masia de San Climent de Peralta que havia estat llogada pel grup neozelandès. El grup va aportar la documentació de tots els vehicles als Mossos l'endemà mateix, a excepció de la del Rolls Royce, que ahir al vespre encara estava a les dependències de Trànsit dels Mossos al polígon Mas Xirgu de Girona. Els interceptats no van oposar-se a l'actuació dels agents i cap membre del grup va resultar detingut per aquests fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.