Successos

19 detinguts per robar coure, metall i ferralla en municipis gironins

Sis dels arrestats presumptament havien robat vies de tren

Hi ha hagut detencions a La Bisbal, Pals, Ullastrell i la Vall d'en Bas

Els Mossos d'Esquadra han detingut entre el 17 i 24 de maig 19 presumptes lladres en diversos municipis de Girona per robar coure, metall i ferralla en les vies de tren, ferrovelleres, antiquaris i obres.

Segons ha informat aquest dilluns la policia catalana, sis dels arrestats presumptament havien robat vies de tren, tres a Santa Eulàlia, utilitzant una llança tèrmica professional, i tres al cementiri de Sant Mori, que tallaven trams de via amb una radial.A aquests últims els van intervenir la radial, un generador de gasoil, dos radiotransmissors --per avisar de la presència policial--, un comprovador estàtic de tensió, un bidó de gasolina, un trepant, nou discos d'acer de la radial, un martell i altres eines.

A Ullastrell van detenir quatre individus d'entre 32 i 67 anys que es van emportar 100 puntals d'obra d'una finca, on van intentar robar una segona vegada i van ser atrapats 'in fraganti'.

Dos lladres més amb antecedents van ser interceptats quan acabaven de robar en un antiquari de La Bisbal, després de donar-se a la fuga amb una furgoneta on portaven mobles i objectes de metall.

Alhora, van realitzar quatre detencions per dues temptatives de robatori de ferralla a Pals, el 16 de maig en una finca, on van ser sorpresos per una veïna, i el 19 de maig, en una ferrovellera municipal.

El 24 de maig van detenir tres individus en un control d'alcoholèmia a la carretera C-153 de la Vall d'en Bas, que viatjaven tots en la part davantera d'un cotxe i que darrere portava diverses bobines de coure.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.