Atraquen per segon cop en dues setmanes una botiga de roba de Girona

La botiga de roba Outlet White Ice, a la Gran Via de Girona, ha estat assaltada dos cops en dues setmanes, segurament pel mateix lladre. L'últim robatori va passar ahir a quarts de sis de la tarda. L'home sempre esgrimeix una arma blanca per amenaçar les dependentes.

El primer cas va passar fa uns dotze dies a les set del vespre. Era un dia que plovia i un jove, que es cobria el rostre amb un tapaboques, va irrompre en aquesta botiga armat amb un ganivet de cuina i amb un obrecartes. L'individu, que parlava en castellà, va exigir els diners de la caixa forta. Va assegurar que sabia que al local hi havia una caixa forta perquè la seva xicota hi havia treballat. Tot era mentida i només ho va dir per intentar despistar. Al final, es va endur els diners de la caixa registradora, prop de 1.000 euros. I ahir, l'establiment va ser objecte d'un altre atracament gairebé idèntic. A quarts de sis de la tarda, un noi va tornar a amenaçar les treballadores amb una navalla, va agafar els diners de la caixa i va fugir en direcció a la plaça de la Constitució. Les dependentes asseguren que es tracta del mateix lladre de l'altra vegada –aquest cop no portava la cara tapada.

Lladres a la Garrotxa

A Olot, els Mossos d'Esquadra han acusat un menor d'edat d'haver robat en vuit garatges tancats d'un mateix bloc de pisos. A més, la policia considera que el noi també va participar en els robatoris en dos comerços a Argelaguer i Olot, i en una temptativa en una botiga a Montagut. Els agents busquen més implicats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.