La Policia Local de Parets del Vallès frustra un robatori a una empresa de Can Volart

La Policia Local de Parets va frustrar, la matinada de diumenge a dilluns, un robatori a l'empresa Ibercable, SL, situada al carrer carrer Garbí, núm. 20, del polígon industrial Can Volart, segons informa l'Ajuntament de la població.

Al voltant de les 5, un vigilant jurat va alertar la Policia que uns desconeguts havien entrat a robar en aquesta empresa dedicada a la fabricació de conductors elèctrics.

Quan la patrulla policial va arribar al lloc dels fets, un nombre indeterminat d'individus van aconseguir fugir corrents pel polígon i van abandonar un camió que contenia sis grans bobines de coure a l'interior.

Els agents van descobrir que els desconeguts havien forçat una porta d'accés a la part posterior de l'empresa i van comprovar que el camió havia estat robat a Castelló de la Plana. Posteriorment, la Policia Local va avisar els Mossos d'Esquadra perquè es fessin càrrec de les corresponents diligències del cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.