Successos

Tres detinguts i 66 actes obertes per possessió d'armes i drogues

Tres detinguts i 66 actes obertes per possessió d'armes i drogues és el balanç del primer dia del dispositiu conjunt d'estiu dels Mossos d'Esquadra i diferents cossos de les policies locals de la demarcació, conegut com a Snoopy. En la primera jornada, que es va dur a terme ahir a la matinada, van identificar 440 persones i van registrar 173 vehicles. Pel que fa a les tres persones que van ser detingudes, una es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia, una altra per un delicte contra la salut pública i una altra per conducció temerària. Tres dels controls que es van organitzar es van situar a Cassà de la Selva, a Begur i a Vila-Sacra, a la carretera de més trànsit entre Roses i Empuriabrava.

Operació ‘Snoopy'

L'operació Snoopy, coneguda així per la proliferació de pastilles de drogues sintètiques que es comercialitzaven amb la imatge d'aquests i altres coneguts dibuixos animats, estarà activa fins dilluns. Els controls són de sorpresa, alternatius i durant tota la nit. A més de positius en alcoholèmia, els controls van servir per confiscar petites quantitats de drogues procedents de plantes –com l'haixix i la marihuana–, i d'altres drogues sintètiques. Aquest tipus d'infraccions suposen l'obertura d'un expedient administratiu i la imposició d'una multa econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.