Successos

judicial

Empresonats per l'atac a una prostituta a la Jonquera

Un home armat amb un ganivet assalta un centre d'estètica a Figueres

El jutjat de Figueres ha fet empresonar tres homes (un alemany veí de Roses, un serbi amb domicili desconegut i un romanès veí de Castelló d'Empúries), acusats d'haver assaltat i robat amb violència una prostituta que para arran de l'N-II a la Jonquera. Els fets que se'ls imputen van passar el dia 24 a la Jonquera quan, segons la denúncia, tres homes que anaven junts amb un cotxe es van parar davant de la prostituta i se la van emportar fins a un descampat de la mateixa població. Un cop allà, la van fer sortir del cotxe i mentre un dels homes l'amenaçava amb una arma blanca els altres dos s'ocupaven d'aguantar-la i regirar-li les butxaques i la bossa de mà. Se li van endur tots els diners i van fugir amb el cotxe per l'N-II en direcció cap a Figueres. Quan els Mossos van saber que havien atacat una noia i la descripció del cotxe dels atacants, van muntar un dispositiu a la carretera i van aconseguir interceptar el cotxe sospitós a Pont de Molins. Van escorcollar els seus ocupants i els van trobar un ganivet i un d'ells duia a la butxaca diners que es pressuposa que eren els robats.

El dia abans, el 23 al vespre, un home va forçar la porta d'un centre d'estètica de Figueres que ja era tancat i quan va ser a dins va amenaçar amb un ganivet molt gros la treballadora que encara era a l'interior. El xicot de la noia, que l'esperava a fora, va veure l'atac i va entrar a defensar-la. El lladre el va intentar agredir però ell es va resistir i va foragitar el lladre, que va fugir i va ser detingut pels Mossos al carrer. El detingut, veí de Figueres, és a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.