Successos

trànsit

Un mort en un xoc entre dos cotxes a Sant Joan de Mollet

L'automòbil on anava la víctima va col·lidir frontalment amb un altre turisme a la C-66, que va quedar tallada

L'home, de 71 anys, era veí de la Bisbal

L'altre conductor va patir ferides lleus

Jornada complicada a les carreteres gironines, on ahir es va registrar un accident mortal a la C-66, a l'altura de Sant Joan de Mollet. El sinistre va passar quan faltaven pocs minuts per a la una del migdia al punt quilomètric 23,5. La víctima, Jaume Bagué, de 71 anys i veí de la Bisbal d'Empordà, circulava en direcció al seu municipi al volant d'un Peugeot 207 de color gris fosc quan va topar frontalment contra un Opel Astra platejat amb un únic ocupant, que anava en sentit contrari. A causa del fatídic xoc, el conductor del primer turisme va quedar atrapat a l'interior i va haver de ser excarcerat pels bombers. Fins al lloc del succés, s'hi van dirigir sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques, dues dotacions dels bombers i l'helicòpter medicalitzat, pertanyent al SEM. Com que el veí de la Bisbal d'Empordà es trobava en estat molt crític, els sanitaris el van atendre allí mateix durant una estona per intentar estabilitzar-lo. Després, l'helicòpter, que havia aterrat en un camp a tocar de la carretera, es va enlairar i es va situar al mig de la via. Els efectius van traslladar l'home dalt d'una llitera fins a l'helicòpter, que va evacuar-lo a l'hospital Josep Trueta de Girona. Quan va arribar al centre sanitari, va ser atès directament a urgències, amb pronòstic reservat. Els metges, però, al final no van poder fer res per salvar-li la vida, i va morir a la tarda a l'hospital.

El conductor de l'Opel Astra va resultar ferit de caràcter lleu i va ser atès en una ambulància, al mateix lloc dels fets. Mentre va durar l'actuació dels cossos d'emergències, la C-66 va quedar tallada en aquest punt en els dos sentits de la marxa i els agents dels Mossos van desviar els cotxes per dins de Flaçà i Sant Joan de Mollet, per la 255-z –la circulació va tornar a la normalitat al cap d'hora i mitja–.

També a les carreteres catalanes, ahir a les nou del matí va morir atropellada una veïna de 76 anys de Sant Llorenç d'Hortons (Alt Penedès) a la BV-2249, al pas per la localitat. I, a les sis de la tarda, es va produir un xoc frontal entre dos cotxes al quilòmetre 16 de la C-65, al llindar entre Llagostera i Cassà de la Selva. Com a conseqüència, dues persones van quedar ferides greus, mentre que un altre ocupant en va sortir il·lès.

LA XIFRA

23,5
És el quilòmetre
on es va produir la topada frontal. En aquest tram, la línia de separació dels carrils és contínua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.